Vă mulțumim pentru o „Vară Magică”

Festivalul Internațional “Vară Magică” și echipa Lanto Communication mulțumește tuturor celor care au participat sau susținut cele 13 concerte superbe care au avut loc în atmosfera rafinată a Ateneului Român, timp de două luni.

Ediția de anul acesta, cea de a opta, a fost dedicată împlinirii a 560 de ani de atestare documentară a orașului București și a 360 de ani de când acesta a devenit capitală a Țării Românești. 

Împreună cu sponsorii manifestării și partenerii noștri am reușit, încă o dată, să oferim iubitorilor de muzică clasică o vară cu adevărat magică, de înaltă ținută, la care au participat unele dintre cele mai bune orchestre europene de tineret și soliști recunoscuți pentru valoarea lor pe marile scene ale lumii. Acest fenomen muzical, unic în sezonul estival în Europa, s-a dovedit a fi nu doar un prilej de prilej de manifestare profundă a spiritualității, ci și un promotor foarte puternic al culturii în rândul turiștilor români și străini. Reacția miilor de spectatori ne fac să aducem pe scenă, anul viitor, noi nume de mare valoare și alte lucrări din repertoriul universal.

Vă mulțumim și vă așteptăm să fiți alături de noi și la ediția din 2020 !


Cu deosebită stimă,

Dorin Ioniță

Președinte Lanto Magia Muzicii

Lasă un comentariu