Între 10 iulie -21 august

Lanto Communication continuă seria verilor magice la Ateneul Român, cu ediția a VIII-a a Festivalului Internațional “Vară Magică”.

Anul acesta evenimentul este dedicat împlinirii a 560 de ani de atestare documentară a orașului București și a 360 de ani de când acesta a devenit capitală a Țării Românești, desfășurându-se sub egida “București 560”.

festivalul internațional

Vară Magică

este unul dintre evenimentele culturale estivale marcante ale Europei și una dintre puținele manifestări de acest gen care aduce în prim-plan capitala României. De la debutul său, proiectul a adunat peste o sută de concerte, de calitatea cărora s-au bucurat mai mult de 80.000 de spectatori, sute de mii de ascultători ai programelor radio și telespectatori care au urmărit transmisiunile în direct și înregistrările acestor clipe de înaltă ținută artistică.

Pentru ediția a VIII-a Festivalului Internațional “Vară Magică” am pregătit:

13 concerte extraordinare ce vor avea loc în fiecare miercuri și joi, începând cu ora 19:30

Orchestre europene de tineret

Dirijori și soliști, nume sonore pe scena muzicii clasice

Lucrări renumite din repertoriul național si internațional

Orchestre de tineret din România alături de cele ale Portugaliei, Danemarcei și Olandei vor interpreta lucrări renumite din repertoriul național și internațional, având ca dirijori și soliști nume sonore pe scena muzicii clasice: Horia Andreescu, Morten Ryelund, Cristian Mandeal, Gabriel Bebeșelea Sergey Malov, Alexandru Tomescu, Omar Massa, Rebekka Hartmann, Ștefan Diaconu, Rodica Vică, Alexander Sitkovetsky și alții.

porumbel PARTENER PRINCIPAL

porumbel CO-PRODUCĂTORI

porumbel Parteneri

porumbel Parteneri Media Principali

porumbel Parteneri Media

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL “VARĂ MAGICĂ” 2019 OMAGIAZĂ CAPITALA ROMÂNIEI

Lanto Communication continuă seria verilor magice la Ateneul Român, cu ediția a VIII-a a Festivalului Internațional “Vară Magică” în perioada 10 iulie – 21 august 2019.

Anul acesta evenimentul este dedicat împlinirii a 560 de ani de atestare documentară a orașului București și a 360 de ani de când acesta a devenit capitală a Țării Românești, desfășurându-se sub egida “București 560”.

Organizatori

SC LANTO COMMUNICATION SRL
Str. Nicolae Rosu nr. 42, sect. 3, Bucuresti
J/40/5222/2011, CIF RO28402890

ASOCIATIA CULTURALA “LANTO – MAGIA MUZICII” Str. Nicolae Rosu nr. 42, sect. 3, Bucuresti CUI 36855085

Telefon: 0733 612 948
Email: office@lanto.ro
Acreditări presă, PR, Marketing: press@lanto.ro

porumbel programul Edițiilor precedente