Elias Grandy

Elias Grandy

Tânărul dirijor Elias Grandy este deja un nume al scenei, printre reușitele sale numărându-se câștigarea celui de-al șaptelea Concurs Internațional de Dirijare Sir Georg Solti, din Frankfurt. Din 2012, este Kapellmeister la Staatsthear Darmstadt. A lucrat cu Orchestra Muzeului din Frankfurt, Orchestra Simfonică Hof și Orchestra Simfonică a insulelor Baleare.

A lucrat cu Orchestra Muzeului din Frankfurt, Orchestra Simfonică Hof și Orchestra Simfonică a insulelor Baleare. Toate aceste angajamente au dus la noi invitații. Astfel, dirijează Don Giovani și Faust (Margarete), la Heidelberg dar și alte concerte cu lucrări de Britten, Dutilleux, Ceaikovski și Strauss. Alte Philharmonisches Orchester Heidelberg, Deutsche Kammerorchester Berlin, Hofer Symphoniker, Muzeul Frankfurter, Bayerische Kammerphilharmonie și Orchestra Filarmonicii din Qatar.

De mai multe sezoane, participă la programul de televiziune Star of Tommorrow al lui Rolando Villazón și ca dirijor al Stars von morgen, serie de primăvară care apare pe Arte TV.