CONCERTE MAGIA MUZICII 

VARA MAGICA

Stagiunea Vara Magica, prin Festivalul International al Orchestrelor de Tineret pe care il cuprinde, face ca proiectele Lanto Communication sa reprezinte mult mai mult decat un demers local, angrenand tinerii muzicieni romani in organisme si programe europene de elita precum EFNYO (European Federation of Youth Orchestras) si respectiv Music Exchange, in cadrul caruia cei mai valorosi muzicieni sunt angrenati in programe ale orchestrelor de tineret din intreaga Europa.

PRIMAVARA MAGICA

Concertul Eveniment „Primăvară Magica – Regal de percutie, o seara a premierelor” a avut loc Sambata, 25 Aprilie 2015 la Ateneul Roman, in interpretarea exceptionala a Orchestrei Romane de Tineret, sub bagheta maestrului Cristian Mandeal.
Soliștii: Bogdan Bacanu, Peter Sadlo, Emmanuel Séjourné și Wave Quartet (Bogdan Bacanu, Emiko Uchiyama, Vladi Petrov și Christoph Sietzen).

IARNA MAGICA

Iarna Magica - Muzica lumii in filme celebre, Orchestra Romana de Tineret dirijata de Cristian Mandeal. Tema programului este „Capodopere ale muzicii clasice europene”, iar dintre lucrari amintim „Dansurile polovtiene” de Aleksandr Borodin, poemul simfonic „Vltava” de Bedrich Smetana, Uvertura festiva de Dmitri Sostakovici si Dansurile ungare nr. 3 si 5 de Johannes Brahms.

ALTE CONCERTE

Pe langa evenimentele deja consacrate, Lanto Communication se mandreste si cu organizarea de concerte deosebite precum "Ceaikovski in Love", "Jazz de la Est la Vest", "Violoncellissimo 100" si "Gala Ceaikovski".