VARA MAGICA 2016

separator lanto

PRIMUL CONCERT DIN VARA MAGICA 2016 LA ATENEUL ROMAN - 13 IULIE 2016

Stagiunea Vara Magica ediția a V-a anunța un nou regal de concerte de clasa internaționala!

Orchestra Româna de Tineret sub bagheta lui Cristian Mandeal deschide editia a cincea a Festivalului Vara Magica in seara de 13 iulie, de la ora 19, la Ateneul Român. Solistul serii va fi tânarul violoncelist Ştefan Cazacu, care va interpreta Variațiuni pe o tema rococo pentru violoncel și orchestra, op. 33 de Ceaikovski, iar programul va mai cuprinde Simfonia nr. 1 in Re major, op. 25 – Clasica de Prokofiev si Simfonia nr. 4 in La major, op. 90 – Italiana de Mendelssohn.

Lucrari cunoscute ca fiind dintre cele mai atractive și captivante pagini ale literaturii romantice și post-romantice

Aceste lucrari cunoscute ca fiind dintre cele mai atractive și captivante pagini ale literaturii romantice și post-romantice vor beneficia de versiuni pline de energie și stralucire, facând din programul serii o experiența artistica de neuitat. Pe scena se va afla elita tinerei generații de muzicieni români, care sub conducerea și formarea muzicala a dirijorului Cristian Mandeal a fost rasplatita de ovațiile publicului in marile sali de concert ale Europei.

ORT Stefan Cazacu Foto Virgil Oprina

Lanto Communication organizeaza a cincea editie a Festivalului “Vara Magica” la Ateneul Român din Bucuresti intre 13 iulie si 24 august 2016, concertele sunt organizate in fiecare saptamâna și prezinta pe afis formatii camerale, dar si orchestre simfonice precum Orchestra Româna de Tineret, Orchestra de Tineret a Portugaliei, Orchestra Sinfonietta și Orchestra Junior, alaturi de celebri dirijori si solisti români si straini.

Cea de a V-a ediție a Festivalului „Vara Magica” reafirma forța PARTENERIATULUI prin care Lanto Communication ofera publicului sau o vara la standarde culturale europene.

 

 

separator lanto

Organizator: Lanto Communication

Partener asociat: Centrul National de Arta Tinerimea Romana

Partener: Fundatia Prietenii muzicii - Serafim Antropov

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Muzical, TVR 2

 

 

Biletele si abonamentele s-au pus in vânzare pe www.bilete.ro si la casa de bilete a Ateneului Român tel. 0733.612.948
Info suplimentare https://www.facebook.com/FestivalulVaraMagica/
separator lanto
Afis 13 iulie 2016 ORT + Cristian Mandeal
separator lanto